Întrevedere Bilaterală între Ministrul Mediului Gheorghe Șalaru și Georgette Bruchez, Director rezident al Biroului de Cooperare al Elveției

Marți 3 iunie Ministrul Mediului Gheorghe Șalaru a avut o întrevedere bilaterală cu Georgette Bruchez, Director rezident al Biroului de Cooperare al Elveției, care se află la sfârșit de mandate în Republica Moldova. În cadrul întâlnirii au fost discutate principalele reușite în domeniul protecției mediului și în special în sectorul aprovizionării cu apă potabilă și canalizare în Republica Moldova. Totodată au fost analizate oportunitățile de dezvoltare a cooperării bilaterale dintre Republica Moldova și Confederația Elvețiană atât în sectorul AAC, cât și în alte sectoare ale protecției mediului. 

Ministrul Gheorghe Șalaru a ținut să mulțumească Confederației Elvețiene și dnei Bruchez pentru suportul necondiționat acordat Republicii Moldova și Ministerului Mediului în vederea soluționării problemelor de mediu din țară, și și-a arătat convingerea în succesul dezvoltării relațiilor de prietenie și bună colaborare dintre cele două state. 
Bruchez 2

La rândul său dna Georgette Bruchez a remarcat succesele înregistrate de către Republica Moldova în ultimii 5 ani în domeniul protecției mediului și ținut să sublinieze faptul că atât colaboratorii cât și conducerea Ministerului Mediului au dat dovadă de profesionalism în vederea implementării proiectelor de mediu. Totodată dna Bruchez s-a arătat convinsă că colaborarea dintre Ministerul Mediului și Biroul de Cooperare al Elveției în Republica Moldova va continua și pe viitor. 

Întrevedere Bilaterală între Ministrul Mediului Gheorghe Șalaru și Georgette Bruchez, Director rezident al Biroului de Cooperare al Elveției